Vacatures voor diverse vrijwilligersfuncties

Helpt u een handje mee in de Oosterkerk? Dat is ook een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen. We zoeken op dit moment onder meer een gastvrouw/heer, diakenen en nieuwe leden voor ons beamer-team. Ook zoeken we een voorzitter voor de taakgroep pastoraat. Maar er is meer! Bekijk ons meest recente vacature overzicht.

Talentenbank: ‘Vele handen maken licht werk’

De Oosterkerk is een grote en actieve gemeente met veel leden. Regelmatig zoeken wij mensen die ingezet kunnen worden bij een grote klus, kleine klus of een eenmalige (kennis) hulpvraag. Om die reden is onze talentenbank opgezet. Ieder mens heeft immers talenten en kennis, vanwege bijvoorbeeld studie, (voormalig) werk, een hobby, karaktereigenschap, overtuiging of interesse. We hopen dat alle leden en belangstellenden van 15 jaar of ouder in onze talentenbank staan. Staat u of sta jij er nog niet in? Voer dan (jo)uw gegevens in via onze talentenbank. Let op: invullen betekent niet dat u of jij direct voor allerlei klussen wordt benaderd. Voor klussen kunt u zich uiteraard zelf actief aanmelden.