Open avond ‘Heilige Huisjes’ donderdag 14 juni

Als werkgroep Heilige Huisjes van de Oosterkerk willen we alle mensen bedanken die hebben gereageerd op onze oproep om de vragen 1 en 2 te beantwoorden die de werkgroep heeft gesteld. Er blijkt een grote betrokkenheid èn een grote variatie aan gezichtspunten uit. Ons verslag is inmiddels ingediend en de uiteindelijke versie is hier te lezen. Op donderdagavond 14 juni om 20.00 uur is in de Bagijnehof (het zalencentrum van de kerk) gelegenheid om verder met elkaar door te praten en eventueel reacties te delen. Ook de mensen die niet eerder hebben gereageerd zijn van harte welkom.

Heilige Huisjes is een project van de Protestantse Gemeente Zwolle over de toekomst van ons kerk-zijn in Zwolle. Meer over ‘Heilige Huisjes’ is hier te lezen.

De werkgroep Heilige Huisjes Oosterkerk: Adriaan Velsink, Jannetta Schoemaker, Henk ter Steeg, Piet Kuiper, Bina Schouwstra.