Poëzie en muziek aan de IJssel: ‘Contrasten’

Welkom op een verrassende zondagmiddag 10 juni, vol contrasten. Stichting ‘De Omzetting’ werkt met poëzie en muziek aan deze middag mee. Ook zullen Sterre, Luna en Indi Verschoor musiceren. Medewerking wordt verleend door verschillende mensen uit de Adventskerk en de Oosterkerk.

Tijd: zondag 10 juni 2018 vanaf 14.30 tot 16.00 uur met na afloop een hapje en drankje. Plaats: onderdak bij de familie Nicolaij, Jan van Arkelweg 7, 8015 PX Zwolle, ten zuiden van de IJsselcentrale Harculo. Kosten: € 7,50 per persoon. Een deel van de opbrengst is bestemd voor Stichting ‘De Vrolijkheid’ die muziek en theater maakt met kinderen in asielzoekerscentra.

Informatie: Hadewieg Louissen, tel. 038-4656104, hadewieg@home.nl Zie ook: www.poezieaandeijssel.nl

Organisatie: Vorming & Toerusting Adventskerk en Oosterkerk