Vieringen in de Stille Week en met Pasen

Kruiswegstatie in Bonifatiuskerk te Leeuwarden

Maandag 26, Dinsdag 27 en Woensdag 28 maart zijn er om 19.30 uur in de Adventskerk in Zwolle-Zuid gezamenlijke vespers, voorgangers zijn respectievelijk ds. Nelleke Eygenraam, ds. Iemke Epema en ds. Hans Tissink.

Witte Donderdag, 29 maart om 19.30 uur is er in de Oosterkerk een dienst van Schrift en Tafel. Voorgangers zijn ds. Nelleke Eygenraam en Iemke Epema m.m.v. de gezamenlijke cantorijen o.l.v. Geeske Koopman en Johannes Dijkstra.

Goede Vrijdag, 30 maart
Oosterkerk, 19.30 uur: Eigentijdse Passie door Koorbizniz Oosterwind o.l.v. Geeske Koopman. Voorganger: ds. Elly Urban.
Adventskerk, 19.30 uur: Adventskerk: voorganger: ds. Nelleke Eygenraam.

Stille Zaterdag, 31 maart
9.30 uur Gezamenlijk morgengebed in de Adventskerk.
21.30 uur Paaswake in de Oosterkerk, voorganger: ds. Hans Tissink m.m.v. de cantorij van de Adventskerk o.l.v. Johannes Dijkstra.

Op Paaszondag, 1 april, is er in de Oosterkerk om 8.00 uur een Paasontbijt en om 9.00 uur een kinderpaasviering. Tijdens de viering is er kinderoppas. Er is geen gelegenheid om elkaar na de dienst te ontmoeten. Om 10.30 uur is er een tweede viering met medewerking van koperblazers. Tijdens deze tweede viering is er kinderoppas. Na de viering is er gelegenheid tot ontmoeting en het drinken van koffie, thee of limonade.

Reageren is niet mogelijk