Bezoek uit Schwerin en gastgezinnen gezocht

Schwerin (Duitsland)

Leden vanuit de Petrusgemeinde in Schwerin, partnergemeente in Duitsland, bezoeken in het weekend van 20 t/m 22 april de Adventskerkgemeente. De aankomst is op vrijdagmiddag. Op zaterdag wordt er een bezoek gebracht aan het orgelmuseum in Elburg. Vanaf 19:30 uur is er een ‘gemütlicher Abend’ in zaal 2 van SIO met een spannend spel. Alle gemeenteleden van de Adventskerk en de Oosterkerk zijn van harte uitgenodigd. Op zondag zijn de bezoekers uiteraard aanwezig in de kerkdienst. Na de lunch vertrekken zij weer naar Schwerin.

Gastgezinnen gezocht

Voor dit weekend zoeken wij nog gastgezinnen. Wie wil een logeeradres bieden aan de bezoekers uit Schwerin? Informatie en aanmelden bij Gea Kramer, geakramer17@outlook.com of 06-10619991.