‘Op-wie-moet-ik-stemmen-debat’ op 7 maart

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart, maar een groot deel van de kiezers weet nog niet op wie ze moet stemmen. Voor de Zwollenaren en NPO Radio-1 journalisten Wim Eikelboom en Martijn Grimmius (laatstgenoemde is lid van de Oosterkerkgemeente) reden om op woensdagavond 7 maart een debat te organiseren in Academiehuis De Grote Kerk.

Welke partij wil dat alle kinderen in Zwolle op school hun zwemdiploma A moeten kunnen halen? Welke partij durft al te zeggen waar een nieuwe woonwijk moet komen als Stadshagen vol is? Welke partij wil meer festivals naar de stad trekken? Het grote ‘Op wie-moet-ik-stemmen-debat’ brengt in kaart waar de acht Zwolse partijen voor staan en welke ideeën ze hebben voor de toekomst van de gemeente.

Debat en visie

Op 7 maart lichten alle partijen in Zwolle in de Grote Kerk hun verkiezingsprogramma toe en gaan ze met elkaar in debat. Tussen 20.00 en 22.00 worden de verbale messen geslepen en zullen de lijsttrekkers van de partijen hun visie geven op thema’s als: duurzaamheid, wonen, de binnenstad en armoede.
Er is voor publiek ruimte om de partijen te bevragen naar hun opvatting over kwesties die er voor hun persoonlijk toe doen. Scherp je mening, laat je horen en ontdek welke partij het beste bij je past tijdens het grote ‘Op-wie-moet-ik-stemmen-debat’.

Waar: Academiehuis de Grote Kerk in Zwolle
Wanneer: 7 maart van 20.00 – 22.00
Toegang: Gratis

Met medewerking van alle deelnemende politieke partijen aan de gemeenteraadsverkiezing 2018 in Zwolle.