Bronnen melden: ‘Combinatierap wordt een hit’

Zondag 11 februari was er een verrassend koffieconcert in de Oosterkerk samen met de Adventskerk. Wat was er veel belangstelling voor dit mooie 5 minutenfestival. Een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. En dóór jong en oud: van scholieren (aanstormend jong talent) tot de swingende oudere (de 87-jarige pianist Arend Bandsma). Geweldig, al die muzikanten uit onze beider kerken.

Het slotstuk van het programma was, in de stijl van Carnaval, in handen van onze vijf beroepskrachten: Iemke, Nelleke, Dirk-Jan, Hans en Elly. Nog nooit waren ze samen te zien, als rappers. Op een nummer van Marco Borsato en Ali B. rapten ze de Combinatierap. Mooi om op deze manier te benadrukken dat we per 1 januari 2018 als Adventskerk en Oosterkerk een combinatie vormen. De tekst van het lied is de moeite waard om met elkaar te delen. Lees het hier >> Combinatierap ‘Wat zou jij doen’. Het was een gedenkwaardig moment.