650 euro verdiend met oliebollen voor goede doel

De Oosterkerk en oliebollen, dat kan niet missen. En dan hoort daar nog een derde element bij: Hans Van Berkum als grote organisator van het jaarlijkse oliebollenfestijn. Deze keer was de opbrengst van de verkoop voor Kinderen in de knel en het Ronald McDonaldhuis. En de bollen kwamen weer van de Stadsbakker.
Het bekende oliebollencafé was dit jaar in het gebouw van de speeltuin in Pierik. Ondanks het slechte weer wisten toch veel bollenbijters de weg naar het café te vinden voor een bakje koffie, een oliebol en een gezellig praatje. En natuurlijk voor één of meer zakken oliebollen voor thuis!

Jan Stellingwerff maakte deze ochtend de foto’s.

Hans van Berkum laat ons weten: De oliebollenactie 2017 was een groot succes!

In het oliebollencafé was het erg gezellig en kon iedereen ongedwongen genieten van een oliebolletje, koffie en een praatje. De overgebleven oliebollen werden zondagochtend in rap tempo verkocht, super! Met de enorme inzet van vele mensen hebben we het mooie bedrag opgehaald van 650 euro! Alle oliebolleneters en alle mensen die hebben geholpen; heel erg bedankt!

Hartelijke groet, OK in de wijk

Reacties zijn gesloten.