‘Zin in film’ 12 oktober in Dominicanenklooster

Naar een goede film kijken met de mogelijkheid er samen over na te praten, een activiteit die we opnieuw samen met de Dominicanenkerk, de Thomas a Kempisparochie en de Oosterkerk organiseren. In het Dominicanenklooster is de ontvangst met koffie of thee in de Refter telkens vanaf 19.15 uur, waarna om 19.30 uur de vertoning van de film begint. Er is geen pauze. Op donderdag 12 oktober kijken we naar de film Eye in the Skye. Op donderdag 7 december wordt Tous les Matins du Monde vertoond. Het tragische levensverhaal van de 17e eeuwse componist en viola da gamba speler Sainte Colombe, leermeester Marain Marais, is te zien en te horen. Op donderdag 15 febr kijken we naar de film Moonlight. De laatste film in de serie wordt op een vrijdagavond vertoond, als deel van een stiltefestival in het klooster dat weekend: In pursuit of silence op vrijdag 9 maart. Na iedere film is er voor wie wil een nagesprek olv pastor Hans Schoorlemmer of ds. Iemke Epema.
Tijd: do 12 oktober, 7 december, 15 februari, en vrijdag 9 maart om 19.30 uur (inloop 19.15 uur)
Plaats: Dominicanerklooster
Kosten: 5 Euro, inclusief consumptie